5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Mariah_Carey_000347854Легенди се носят за капризите на Марая Кери. Наскоро обаче водеща от GMTV лично се убедила в размера на претенциите на певицата.

Екипът на предаването, в който щяла да вземе участие Марая Кери още разказва за зрелищното пристигане на звездата, придружавана от внушителна свита, готова да откликва мигновено и на най-малкия й каприз.

Г-ца Кери дори има назначен човек, който върви пред нея, за да реагира, ако понаедрялата певица вземе да се спъне и залитне.

Само за настаняването на дивана й асистирали двама души, които постоянно наблюдавали дали операторите я снимат под подходящ ъгъл. Също толкова важно било как падат диплите на роклята й (следи се от няколко души), да не би някоя да е застанала накриво и да развали перфектната визия на звездата. Хора от телевизионния екип дори твърдят, че певицата си носела собствена тоалетна хартия!

Водещата на предаването споделя пред изданието New!: „Чувала съм десетки слухове, че тя се изживява като примадона и познайте какво? Всичко се оказа пълна истина. Тя беше много мила в ефир, но екипът, с който пристигна, беше в пъти повече от телевизионния."

Според говорителят на изпълнителката , обаче, всичко това е преувеличено и екипът на Марая Кери е голям, колкото на всяка друга звезда.