5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

kon__1234_Напоследък около певеца е доста интересно. Всичко започна от признанието му, че с Райна са разделени. Двамата дълго време криха този факт, фолк дивата продължаваше да отрича дори след неговото изявление.

След това пък Коцето направи дует с Преслава на песен, за която Райна твърди, че е с неуредени авторски права, и за която тя мечтаела от три години. Лютата македонка вдигна пушилка в медиите заради факта, че Константин е направил песента, а тя е разбрала последна. Стигна се дотам, че "Пайнер" публично нахока Райна заради необмислените изказвания.

И в цялата тази суматоха, много хора си направиха разни заключения, започна да се шушука за връзка на певеца с Преслава. Да, ама не!

На 02.11. Константин беше гост в предаването "Звездно" по телевизия "Планета". Там той официално заяви, че има нова приятелка. Колко е вярно това, дали не е ловък ход за отвличане на вниманието от разразилия се скандал, така или иначе скоро ще разберем.

"С нея съм много щастлив! Тя е много мила и влюбена. Разбираме се само с поглед и това е прекрасно!", каза Коцето за новата си тръпка от ефира на "Планета".