5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

galleveИзвестният актьор и режисьор Мел Гибсън стана баща за осми път. На 30 октомври неговата любима, руската певица Оксана Григориева роди момиченце. Самото раждане е било преждевременно. За 39-годишната Григориева това е второ дете.

В интервю за "Комсомолска правда" майката на Оксана, Людмила Григориева разказа, че раждането било запланувано в началото на декември, и поради това то станало неочаквано.

Певицата родила нормално, без да се наложи цезарово сечение. Новородената тежи 2 килограма и 700 грама. Име на момиченцето все още не е избрано.

Актьорът научил за раждането на дъщеря си, докато бил на снимачната площадка. Щастливият Мел веднага се върнал от снимките и заминал за Кънектикът, за да бъде близо до семейството си.

От първият си брак Гибсън има седем деца. През април 2009-та неговата жена Робин, с която е живял в продължение на 28 години, подаде молба за развод. Причината за раздялата им станала връзката на актьора с певицата Оксана.

Григориева наскоро пусна нов албум "Beautiful Heartache", който беше записан в студиото на Мел Гибсън. Актьорът иска да пее в дует със своята любима, както и да заснеме няколко клипа на песните й.

По-рано, в едно от интервютата си, Гибсън твърди, че не иска да се ожени за Оксана, въпреки бременността й.