5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Мадона 2009Мадона била непоносима съседка, която буквално подлудявала съседката си, живееща в апартамента под нейния...

Принципно, бихме могли само да се радваме, ако всекидневно се срещаме с Мадона. Но в реалният живот, изглежда всекидневните неща се понасят изключително трудно.

Всеки ден, Мадона, живееща в момента в апартамента си, изнася шоу. Музика до дупка! Точно това изключително вбесява съседката й отдолу, която се е оплакала на няколко пъти от силата на звука и сеансите по танци на звездата.

Наистина, на Карън Джордж окончателно й е писнало. Тя живее точно под апартамента на Мадона, в сграда с изглед към Централ Парк в Манхатън, и се чувства все едно се намира в апартамена на звездата, тъй като получава танците и музиката все едно ги гледа наживо. Карън е подала жалба в петък пред Общото Събрание на съкооператорите, и изобщо не се е притеснила да обвини певицата за това, че си служи със своето жилище като студио за репетиции.

Ако се вярва на думите на жалбоподателката, които са публикувани в депеша на Асошиейтед Прес, Мадона тормози своите комшии с тричасови серии от "Гръмотевична музика, шумове от крака, които тропат, и стени, които вибрират". Карън Джордж също така се оплаква "от музика, усилена до краен предел, и децибели, които надвишават всичко разумно", както и от вибрации в стените, тавана и радиаторите.

Общото събрание на съкооператорите е съобщило, че вече е заплашило Мадона с изселване.

Представителите на Мадона засега не са направили никакъв коментар по въпроса, но много бързо може да се окаже, че поп звездата търси отчаяно апартамент...