5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

BURAK HAKKIБурак Хаккъ е един от малкото турци, присъствали на раждането на детето си. 37-годишният актьор, който изпълнява ролята на Кенан в турския телевизионен сериал "Мелодия на сърцето", е известен с привързаността си към семейството си.

Той е женен щастливо от 2001 г. за Сема Шимшек, популярна турска манекенка, която миналата година роди сина му Рюзгар. Двамата планират да имат още деца.

В интервю по случай Деня на бащата Буррак Хаккъ разказва, че след приключването на снимките на „Мелодия на сърцето” отделя много време, за да си играе с Рюзгар. Той разказва, че след появата на детето прекарва много време в къщи, за да помага за отглеждането му и се справя "като майка" с храненето и приспиването.

За отглеждането на малкия Рюзгар  помага и по-голямата сестра на Сема. Съпругата на Бурак, която е от семейство с три деца, иска в скоро време да има още деца.

Бурак, както съпругата си, която сега е на 33 години, е бил над десет години манекен и модел и има над 1000 дефилета на подиума. Той е завършил икономика в Истанбулския университет и благодарение на добрите си оценки, получил възможност да специализира в Швейцария. Там не успял да се адаптира и се върнал в Турция. По това време е играл професионално баскетбол, но ангажиментите му като модел сложили край на спортната му кариера.