5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

122_gordata_asiКрасивата Туба Бююкюстюн, която изпълнява главната роля в турския телевизионен сериал "Гордата Аси", е получила 1 600 000 долара, за да бъде лице на германската бижутерийна фирма "Монблан".

Предложението да стане лице на "Монблан" тя получила в Дубай, където се срещнала с представител на фирмата. "Не сме виждали лице като вашето, толкова красиво и без никаква пластична хирургия", казала Дорис Раян, която водила от името на фирмата преговорите в битка за лицето на Туба с британска парфюмерийна компания.

Заради красотата си Туба е много ухажвана и от турските фирми. Успехът й в "Гордата Аси" й донесе много ангажименти в рекламата и в края на 2008 г. беше избрана за "рекламна красавица на годината".

Туба, която е на 27 години, е завършила специалността "Декор и костюми" в университета Мимар Синан в Истанбул. Докато следвала, се снимала в рекламни филмчета. Така се запознала с известния режисьор Томрис Джиритоглу, който й поверил малка роля в последните епизоди на сериала, който снимал тогава.

От 2004 г. започва да играе в телевизионни филми и сериали, но славата идва с главните й роли в "Под липите" и в "Гордата Аси". В турският печат се появиха слухове за връзки на Туба с шейха на Катар и с йорданския принц, за които обаче тя категорично отрича.

Последната новина около Туба Бююкюстюн е първата й главна роля в игрален филм. Филмът ще разказва за любовта между млада мюсюлманска жена и млад мъж християнин.