5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

ania_pen4evajpgДоскоро първи приятелки, от няколко месеца Аня и Елена не си говорят, мълвят колегите им от Народния театър. Причината е тривиална - най-обикновена женска завист от страна на Аня Пенчева. Застаряващата актриса дори не се стараела да я прикрива.

„Чух за себе си доста нелепи коментари. Нямаше как да ги преглътна и да забравя. Тя ако е лицемерка и докато ме гледа в очите, ми се усмихва, то аз не съм” - споделя пред приятелки разочарованата Елена Петрова.

Според колегите на двете актриси, Елена Петрова е демонстрирала голямо уважение към Аня  и е ценяла много тяхното приятелство, затова сега и разочарованието е голямо. Аня сигурно и в момента не може да си намери място от завист, заради популярността на Елена Петрова покрай участието й като водеща на Dancimg Stars 2.

Явно напоследък Аня трупа само негативи заради поведението си. Залязващата звезда на Народния театър загуби много и от участието си във VIP Brother, където успя да се изложи подобаващо пред цяла България.

Елена Петрова не е единствената пострадала от проблема на г-жа Пенчева с остаряването и отклоняването на всеобщото внимание от нея към по-млади и талантливи звезди. Неотдавна тя имаше същия проблем с Виолета Марковска, с която пък успя да се скара в ефира на Dancing Stars 1.