5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

andrea-Не, че това ни учудва, де! Андреа няма равна в авторазпространението на слухове, партенки, пък дори и видеоклипове, уж направени от папараци. За снимките със случайно показало се зърно на публично място да не говорим, защото ако видя снимка на  Андреа с акуратно  прибрани цици, ще си помисля, че е решила да приключва кариерата си. Съдейки по популярността на девойката, цялата тази схема работи отлично. И толкова по-добре за нея, защото ако трябваше да се изхранва само  с пеене, гладна щеше умре. Ох, отплеснах се...

Новината е, че певицата  с външност на порно актриса разпространява слух, който гласи,че ще подгрява Кристина Агилера и Лейди ГаГа. Само дето от "Юнивърсъл мюзик"  нямат информация за това. Нещо повече, дори не са чували за русата амбиция.

„Въобще не знам за кого ми говорите! Аз изобщо нямам такава информация!” - са думите на служител от българския клон на  "Юнивърсъл".

"Царицата на авторекламата", както вече я наричат, ловко се измъква от ситуацията, заявявайки, че компанията не води преговори лично с нея, а  с групата Sahara, в която се изявяват тя, румънският й продуцент Кости и рапърът  от Ямайка Ленъкс Браун - Бупи. А на въпроса дали все пак ще подгрява Кристина и Лейди ГаГа, Андреа отговаря уклончиво, че засега няма нищо конкретно.

Но все пак, лъжа или не, клюката си върви и постигна целта си - певачката е отново номер едно в светските колонки.