5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

penelopecruzСлед Майли Сайръс и Лайза Минели, сега е ред на испанската бомба да изскочи в кастинга на втория епизод за четирите Ню-Йоркчанки, който ще се излъчва на голям екран.

Продуцентите на Sex And The City 2 са разбрали добре, кои са необходимите неща, за да се привлече възможно най-голям брой зрители в тъмните зали, и още повече, що се отнася до зрителите от всякаква възраст: да се обърнат към звезди от всички генерации.

След Майли Сайръс за тийновете ( в ролята на младата Кери Брадшоу ) и Лайза Минели за по-зрялата публика ( в ролята на певица на сватбата на най-добрия приятел гей на Кери ), сега е ред на Пенелопе Круз да се присъедини към кастинга на втория епизод на кино-адаптацията на успешния сериал.

Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън ще имат страхотна конкуренция от гледна точка на сексапила от страна на красивата испанка. Тя, от своя страна, би могла да поеме своята собствена роля.

Ако се вярва на слуховете, то във филма ще можем да се възхитим на Пенелопе Круз на червения килим на филм на Смит Джаред, бившия ( или настоящ? ) любим на Саманта Джоунс. После, по време на афтър партито, Крис Нот, иначе казано Тузара, ще попадне под очарованието на Горещата Актриса. Колкото повече научаваме за интригата, толкова повече чакаме да стане 2010-та година, за да видим филма.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови