5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
35_gabrielaТези дни, откогато се ровя по-често из клюките, се натъквам на доста интересни факти. Родните ни фолк певици не спират да ме изумяват с пошлостта  и простотията си. Опитват се да го играят звезди и копират с пълни шепи най-големите глупости от останалия свят, само и само да се говори за тях.

Ето и аз да им вдигна малко рейтинга. Фолкдивата Габриела беше застраховала 900-кубиковия си силиконов бюст за скромната сума от 100 хиляди евро.

Евтинийка! Явно това изкуствено "нещо" си струва всяка една стотинка. Още по-интересното е, че е направила нова застраховка, защото това не стига явно.

Този път сумата е още по-голяма – 200 хиляди евро. И то забележете - срещу агресивни нападения. Само като си помисля, и ме избива на агресия. По-голяма тъпотия не бях срещал тия дни. А ми е и интересно как застрахователите се хващат да застраховат ментета. И както може да се очаква, веднага след застраховането фолк дивата изкача на сцената с нов хит. Да очакваме при следваща нова песен да си застрахова и други изкуствени части. Всички сме
притаили дъх...