5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)


клюки баровците колите и мацкитеДнес научих един любопитен факт. Научих го от източникът на най-свежи клюки - форума на "БГ Мама".

Там една група дами най-безсрамно клюкарстват във форум (забележете!) клюкарник, а после се възмущават, че историите им излизат в жълтите издания.

Е, извинявайте, но какъв е източникът на жълтата преса? - Слухове и клюки. А всеки слухти, където намери за добре.

Значи, въпросните дами, хем умират да споделят и да одумват кого са видели, хем са високоморални.

Възмущават се за отнетото им авторство на сочната клюка, а в същото време ползват безплатно музика, филми и прочее обекти на авторското право, намиращи се в интернет пространството.

Та, за малко да забравя, че темата беше друга...

Баровците са практични хора.

Знаейки, че заради социалният си статус е много вероятно за една година да сменят 2-3 приятелки, са предвидили, че не е много икономически изгодно да купуват на всяка една от тях кола ( поне оттам да спестят някой лев, че то не е само колата - дрехи, обувки, силикон и т.н. ) и...купуват една оборотна. Ключовете на МПС-то се дават в началото на връзката и съответно се отнемат, когато тя приключи, за да се дадат на следващата красавица.

От същият този източник, който споменах по-горе, разбрах за марката на оборотната кола на Христо Сираков - неговата е сребрист Mercedes SLK, завещан от Ирен Онтева на наредените на опашката млади златотърсачки.

За Николета Лозанова, пък, се твърди, че кара Бентлито, което преди това е ползвала Цеци Красимирова. Ключовете им са връчени от Георги Славов (Жоро Главата), за първата настоящ, за втората бивш.

Колко е вярно всичко това, не знам, но в тази икономическа криза горепосочената практика е много полезна и не е изключено информацията да е абсолютно точна.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови