4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Театър Лафазанови постановка 201190 минути СМЯХ с ЛАФторското супер шоу на Лафазанови по книгите "Пълнолудие" и "Новолудие - Уникум"

Интимни беседи по онзи въпрос е 90-минутен смехотерапевтичен сеанс. Едно откровено сценично забавление със смехообезболяващ ефект срещу ухапванията на отровния бит. Час и половина (но зависи от аплодисментите) препатени истории, откъси от коронни роли, скечове и случкаВИЦи, лафантазирани от познатите ви лафтерапевти Laugh-азанови. Без дегизировка и без грим те ще ви поднесат своите интимни беседи за оцеляване на доброто настроение и апетит за живот.

Лафторите щедро ще ви поднесат своя патентован целебен ЛАФармакологичен продукт "СМЕХОЛАФИН", както и специалното им лафторско вино "Къцине Лафазаньон".

Но ще очакват от вас в замяна активното ви партньорство. Осмелете се да запишете в житейската си автобиография, че сте си партнирали с диспечерите на усмивки Лафамилия Лафазанови. Ефектът е гарантирано изцеляващ! За тези, които по невнимание биха погълнали свръхдоза от смехоавитаминозните уникум лечебни препарати на Лафамилия, са пуснати за тяхна сметка застраховки "Гражданска безотговорност при предозиране на смеха", както и "Групова рискова при задавяне от смях". Пазете билетите си - те са вашите застрахователни полици.

Участват актьорите: Кръстю Лафазанов и Елена Начева

Сценография: Академик Иван Газдов

Музикална картина: Елица Лафазанова

Сценарий и постановка: Елена Начева-Лафазанова

На 7 април и 12 май 2011г. ние актьорите и лафторите от Театър "ЕЛА" - София ви каним на юбилейни представления на "Интимни беседи по онзи въпрос", с които заедно да отбележим 20 годишното съществуване и оцеляване на лафамилния ни частен театър.

Играем за варненци в Театър "Българан", 20ч.