Жена случайно оцвети котето си жълто след лечение с куркума

Любопитно Добави коментар

Собственичка на котка, която подложила на лечение с куркума пухкавата си писанка, за да я отърве от гъбична инфекция на лапичките, в крайна сметка оцветила бедното коте напълно жълто.

© Фейсбук

Както повечето хора знаят, ако са готвили с подправката, куркумата оцветява всичко в жълто. Въпреки това, тя също има някои доста полезни свойства, включително лечение на гъбични инфекции при котки. Имайки това предвид, Тамапа Супамас, собственичка на котка от Тайланд, намазала котката си с куркума, когато тя е развила инфекция.

© Фейсбук

Вместо да покрие само засегнатата област (лапичките), тя покрила цялата котка с нея, като я боядисала в ярко жълто и я превърнала в нещо, подобно на Пикачу. Най-добрата новина за цялото това нещо е, че тя е документирала целия процес във Фейсбук, дори до това да направи котката си да прилича на известния герой от Покемон. Не се притеснявайте, ивиците и червените са добавени с помощта на филтър.

© Фейсбук

За щастие тази история има щастлив край. Лечението изглежда е проработило доста добре, а лапи на котето започват да се оздравяват. Като се има предвид количеството на използваните от нея неща, е малко вероятно да се появи проблема отново. Тя сподели няколко снимки от инцидента, които показват лапичките на котето преди и след случилото се пожълтяване.

© Фейсбук
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър