Японска компания пусна трапезна маса с място за котка

Технологии Добави коментар

Японската компания Dinos представи масата за хранене Neko to Kutsurogu с пиедестал и дупка за котка в центъра, която по желание може да се покрие с капак. Масата се предлага в два цвята и струва 150 500 японски йени, или около 107 000 рубли.

Маса с място за вашето коте

Маса с място за вашето коте

© dinos.co.jp

Японският онлайн търговец на дребно Dinos пусна нова линия мебели за котки и част от нея е тази маса от изцяло натурално дъбово дърво. С легло отдолу и дупка в средата, тя осигурява на вашия котешки приятел място точно в средата на масата. Майсторски изработена от висококачествена дървесина, модерната маса е красива както с, така и без вашето коте.

Масичката за котки е създадена, за да запълни празнината между мебелите за домашни любимци и мебелите за хора, които често служат непропорционално на едните или другите. Вместо това тази маса може да служи еднакво за всички. Разбира се, балансът на силите също е ясен: когато не искате котето ви да се присъедини или ако то просто не се интересува от вашите дела, 16-сантиметровият капак безпроблемно покрива отвора, като веднага я превръща в нормална маса.

© dinos.co.jp
© dinos.co.jp
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Котки