Хейли Атуел получава уроци по шофиране от Том Круз

Клюки Добави коментар

Хейли Атуел сподели снимка на нея и Том Круз по време на каскада на снимачната площадка на „Мисията невъзможна 7“, който в момента се снима в Рим.

© Instagram

Атуел разкри снимка зад кадър в своя Instagram, на която е актрисата и Том Круз в каскадно превозно средство със свалени врати за снимане. Атуел се пошегува, че Круз е нейният нов „инструктор по шофиране“.

На снимката Атуел и Круз изглеждат усмихнати и си изкарват страхотно заедно на снимачната площадка, докато снимат интензивните екшън сцени, които тази поредицата изисква.

Том Круз ще се върне в главната роля на Итън Хънт за предстоящите „Мисията невъзможна 7“ и „Мисията невъзможна 8“, като Кристофър Маккуари ще се върне да напише и режисира седмата и осмата част на поредицата. Освен Круз се ще се завърнат и Ребека Фъргюсън, Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кирби и Хенри Черни. Към тях се присъединяват Шей Уигъм, Пом Клементиев и Атуел.

“Мисията невъзможна 7“ се очаква на голям екран на 19 ноември 2021, а “Мисията невъзможна 8“ ще излезе на 4 ноември 2022.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хейли Атуел #Том Круз