Хари Стайлс се завърна с много интимен албум

Свежо Добави коментар

Хари Стайлс издаде третия си албум "Harry's House" - интимен и нежен, смесващ електронна и акустична музика към много лични текстове, съобщи АФП.

Идолът на милиони тийнейджърки от разпадналата се момчешка група "Уан дайрекшън" вече е световен идол на всякаква публика. Албумът му разкрива мъж на 28 години, влюбен, изпълнен с желания, секси, бляскав. И в същото време, според феновете, стеснителен и скромен.

Дискътт с 13 песни внушава атмосферата на светъл калифорнийски следобед край басейна и е пропит майсторството на Стайлс в писането на песни. Дори до степен да накара феновете си да се изчервят.

"Имам чувството, че това е нещо като извадка от всичко, което предпочитам, и е много близо до албума, който винаги съм искал да направя, така че съм наистина щастлив от това", каза Хари Стайлс в предаването "Тудей" на Ен Би Си. "Това със сигурност е най-личният запис, който мисля, че някога съм правил".

"Harry's House" е "най-свободната музика, която някога съм създавал", заключи изпълнителят, който през март 2021 г. спечели "Грами" за най-добро солово поп изпълнение.

Хари Стайлс се прослави като тийнейджър с "Уан дайрекшън". Групата просъществува от 2010 до 2016 г. и е една от най-популярните момчешки групи в света. Соловият му дебютен албум от 2017 г. се изкачи на върха на класациите, последван от също толкова голям търговски успех с "Fine Line" от 2019 г.

Стайлс е въплъщение на емоционален, достъпен, харизматичен певец, който не се слива с никоя натрапчива сексуална идентичност, съпричастен е и в крайна сметка е защитник на приобщаването.

В новата си песен "Boyfriends" той се представя като противоположност на клишето "гадже", като разчупва калъпа на токсичната мъжественост. Текстовете му стигат много по-далече от кървящото романтично сърце, до голяма степен са експлицитни, посветени на еротичните сънища и оргазмите.

Таблоидите предполагат, че той има връзка с 38-годишната американска актриса и режисьорка Оливия Уайлд. Но въпреки любовните текстове на песните си, Стайлс старателно пази в тайна личния си живот. От години му задават въпроси за сексуалността му и връзките му, но той неотдавна заяви, че подобни теми вече са "отживелица".

"В посоката, в която вървим - да приемаме всички и да бъдем по-отворени - важното е, че няма значение", каза той пред списание Better Homes and Gardens.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хари Стайлс