Велосипед вкара Алек Болдуин в ареста

Скандал Добави коментар

Вчера, Алек Болдуин (Alec Baldwin) е бил арестуван за каране на велосипед в насрещното движение на Пето авеню в Манхатън.

Според свидетели, актьорът е започнал да се държи агресивно и да крещи на полицаите, когато го помолили да се идентифицира, за да могат да му напишат фиш.


Тъй като звездата от "Рокфелер плаза 30" (30 Rock) не е носил в себе си документи за самоличност е бил отведен в полицейското управление и освободен след два часа. Той е получил два фиша - за нарушаване на обществения ред и за каране на колело срещу движението.

Alec Baldwin Arrested Over Bicycle Fracas 2014 02

Веднага след като се прибрал в къщи, Болдуин започнал да коментира случката в Twitter:

"Полицай Морено, със значка номер 23388, ме арестува и ми сложи белезници, защото карах по Пето авеню в грешната посока. - написа 56-годишният актьор в социалната мрежа. - Междувременно, фотографите пред дома ми за пореден път уплашиха дъщеря ми и почти я удариха с камерите си. Полицията не направи нищо."

Той добави още: "Ню Йорк е зле управляван карнавал на глупостта, който отчаяно се нуждае от приходи и следователно признава криминално поведение, считано по-рано за порядъчно."

Също така, според клюките, Алек Болдуин е бил разгневен, че полицаите не са го разпознали, защото са били твърде млади.

Актьорът ще трябва да се яви в съда на 24 юли.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър