"В капана на времето" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Афиш Добави коментар

Трилърът "В капана на времето" на режисьора М. Найт Шаямалан оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, като регистрира приходи от 16,5 милиона щатски долара от продажба на билети през уикенда, предаде АП.

Филмът с участието на Гаел Гарсия Бернал и Вики Крипс разказва за младо семейство, което отива на почивка ваканция на самотен тропически остров, но ваканцията се превръща в ужасно преживяване. Оказва се, че героите остаряват необяснимо и изключително бързо.

Режисьорът М. Найт Шаямалан е признат майстор на трилъра. Той направи филмите "Шесто чувство" (1999) и "На парчета" (2016).

На втора позиция в североамериканския бокс-офис е екшънът "Змийски очи" с участието на Хенри Голдинг. Приходите от продажбите на билети възлизат на 13,4 милиона щатски долара.

Екшънът "Черната вдовица" на "Марвел студиос" със Скарлет Йохансон слезе на трета позиция с приходи от 11,6 милиона щатски долара.

Фаворитът на зрителите от миналия уикенд "Космически забивки: Новите легенди" остана на четвърта позиция с приходи от 9,6 милиона щатски долара, което е срив с 69%.

В първата петица на бокс-офис класацията на Северна Америка е и "Бързи и яростни 9", чийто приходи възлизат на 4,7 милиона долара този уикенд.

Приходи на обща стойност от около 68 милиона щатски долара донесоха през уикенда филмите в североамериканския бокс-офис. Това е доста слаб резултат, след като преди три седмици само "Черната вдовица" отчете приходи от 80 милиона щатски долара.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Боксофис #кино