В духа на "Психо": Памела Андерсън отново се съблече заради PETA

Клюки Добави коментар

Ръководството на организацията за етично отношение към животните PETA, отново помоли Памела Андерсън (Pamela Anderson) да се съблече.

47-годишната секси блондинка взе участие в новата им кампания, която има за цел да привлече вниманието към проблема с прекомерната консумация на вода от фермите за месо и млечни продукти.

"Тези ферми в САЩ консумират почти половината воден ресурс на страната. Грижата за околната среда - това е не само спестяване на водата, когато си взимате душ. Опитайте се да станете вегетарианец!" - гласи лозунга на социалната кампания.

Памела позира пред обектива на Дейвид ЛаШапел (David LaChapelle), който успя да направи красив, стилен кадър, наподобяващ известната черно-бяла сцена от психологическия трилър "Психо" (Psycho) на Алфред Хичкок (Alfred Hitchcock).

Pamela Anderson PETA 2015 02

Psycho PETA 2015 03

Не е тайна, че русокосата звезда е заклета вегетарианка от тинейджърските си години. Ето затова тя без колебание се съгласи да участва във фотосесията. Освен това Пам е известна с любовта си към животните и отдавна е тяхна защитничка.

"Реките се изпомпват и пресъхват, като това се дължи на факта, че фермерите трябва да поливат с големи количества вода засадения фураж за животните си. - споделя Памела по повод новата кампания на PETA. - За производството на 500 грама говеждо месо се използва толкова вода, колкото му е необходимо на един човек за около половин година в банята."

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър