Кои турски супер-звезди се връщат на ТВ екран

Клюки Добави коментар

Кои от турските звезди ще видим на екраните през основния ТВ сезон 2021/2022 г.?

Звезди, чието завръщане е напълно възможно:

Чагатай Улусой. Фактът, че актьорът пише сценарий за телевизионен сериал, е известен от доста време, така че завръщането му няма да е изненада. Въпреки това, поради голямата натовареност на звездата (в момента той участва в сериала Yesilcam), завръщането му може да се случи или зимата или дори пролетта на следващата година. Да не забравяме, че Чагатай ще участва и в сериал за цифровата платформа на Amazon през 2022 г., така че феновете ще трябва да се запасят с търпение.


Берен Саат. На 17 юни зрителите ще видят последния сезон на сериала Atiye / The Gift, след което договорът на актрисата с цифровата платформа Netflix може да се счита за изпълнен. Възможно е актрисата да иска да работи в телевизията. Така или иначе, подобни намеци се чуваха неведнъж. Междувременно заедно със съпруга си Кенан Догулу записва албум на английски език.


Фахрие Евджен. Актрисата неведнъж е изразявала желанието си да се завърне на екран и е водила разговори с продуценти. Засега не е постигнато споразумение, но ако Фахрие е решен да се завърне, рано или късно ще се появи подходящ проект.


Кенан Имирзалъолу. В социалните мрежи в Турция отдавна се носят слухове, че Кенан или се е присъединил към актьорския състав на сериала "Долината на вълците", или ще участва в сериала "Самотен вълк", или в новия екшън проект на Ay Yapim. Засега е ясно едно - звездата се завръща и то по телевизията.


Демет Оздемир. Наскоро актрисата заяви, че чете сценариите на три телевизионни сериала и би искала да се завърне на екраните в драма. Всичко зависи от това дали тя харесва предложените сценарии.

Звезди, чието завръщане е възможно, но малко вероятно:


Халит Ергенч. Актьорът едва наскоро приключи работата си в телевизионния сериал "Вавилон", така че е малко вероятно да отсъства дълго от екраните. Освен това съпругата му Бергусар Корел очаква третото си дете

Къванч Татлъту. Къванч има договор за работа по сериал и филм на Netflix, така че завръщането му през този сезон изглежда доста проблематично, макар че възможността остава.

Туба Бююкюстюн. Актрисата, която току-що стана рекламно лице на марката Dior в Турция, скоро ще започне снимки в сериал на Netflix и е малко вероятно да се завърне в този сезон.

Хазал Кая. Актрисата има доста натоварен график, въпреки че наскоро стана майка. След като приключва работата по филма, Хазал в момента се снима в сериала на Netflix Midnight at the Pera Palace Hotel. Може би ще я видим и по телевизията следващата зима или пролет.

Изглежда, че много неща в плановете на турските звезди продължават да зависят от добрия сценарий. Ако има проект, който актьорите не могат да откажат, ще ги видим отново на телевизионните екрани. Още по-хубаво е, когато сценарият е написан за конкретен актьор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #сериал