Тейлър Лаутнър: Комплимент е да бъде наричан "най-добрият бивш" на Тейлър Суифт

Клюки Добави коментар

Тейлър Лаутнър с гордост носи титлата "най-добрият бивш" на Тейлър Суифт.

Тейлър Лаутнър  във  видеоклип на Суифт за "I Can See You (Taylor's Version)"

Тейлър Лаутнър във видеоклип на Суифт за "I Can See You (Taylor's Version)"

Звездата от "Здрач" сподели мнението си за популярността си сред феновете на бившата си приятелка по време на неотдавнашна галавечер, заявявайки, че титлата "звучи като хубав комплимент" и той е щастлив да го приеме.

Лаутнър и Суифт се запознават през 2009 г. на снимачната площадка на романтичната комедия "Денят на влюбените" през 2010 г. и връзката им продължава няколко месеца. Песента на Суифт "Back to December" се смята за извинителна балада за раздялата им, посветена на времето, което са прекарали заедно.

За разлика от някои други бивши на Суифт, Лаутнър е успял да избегне гнева на певицата. Актьорът споделя пред PEOPLE, че именно съпругата му, която също се казва Тейлър, го е информирала, че Суифт не е написала гневно парче по негов адрес.

"Това звучи като нещо добро. Ще го взема и ще бягам. Нямам оплаквания." - казва той.

Госпожа Лаутнър, самопровъзгласила се за зклет фен на Суифт, добави, че според нея те дори не са "бивши". Според нея Суифт е по-скоро приятелка, отколкото бивша на съпруга ѝ.

Неотдавна Лаутнър се появи в музикалния видеоклип на Суифт за "I Can See You (Taylor's Version)" - песен от преиздаването на "Speak Now".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър