Suga от BTS се възстанови от COVID-19

Клюки Добави коментар

Членът на поп сензацията BTS Suga, който през декември 2021 даде положителен резултат за COVID-19, най-накрая се възстанови от смъртоносния вирус.

На 3 януари в официално изявление се потвърждава пълното му възстановяване.

Прочетете изявлението по-долу:

Здравейте, това е Big Hit Music.
Бихме искали да ви уведомим, че членът на BTS SUGA се е възстановил напълно от COVID-19 и карантината му приключи днес (3 януари) по обяд.
Suga, който се лекуваше у дома през последните 10 дни от петък, 24 декември, вече може да се върне към ежедневните си дейности.
По време на карантината Suga не е проявявал особени симптоми и в момента се възстановява, докато си почива у дома.
Бихме искали да благодарим на всички фенове, които проявиха загриженост за здравето на изпълнителя, както и на работещите в областта на медицината, които правят всичко възможно, за да преодолеем COVID-19.
Ще продължим да поставяме здравето на артистите като наш основен приоритет и зорко ще следваме препоръките за здравни грижи.
Благодарим ви.

Suga се е заразила с вируса точно преди Коледа, след като се е върнала в Южна Корея от САЩ, където BTS имага концерт в Лос Анджелис.

Междувременно други двама членове от групата, RM и Jin, в момента са в изолация, след като и те са дали положителен тест за коронавирус на 25 декември. Мениджърската компания на BTS Big Hit Entertainment заяви в изявление в събота, че подобно на Suga, RM и Jin също са се заразили с вируса след завръщането си от САЩ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #BTS #Suga