Стотици фенове с молитвено бдение за рапъра Ди Ем Екс

Клюки Добави коментар

Стотици фенове на хоспитализирания рапър Ди Ем Екс се събраха на молитвено бдение пред болницата северно от Ню Йорк, където е настанен, предава Франс прес.

Музикантът, чиито истинско име е Ърл Симънс, беше приет в болница в петък в нюйоркското предградие Уайт Плейнс вследствие на сърдечна криза.

Пиарът на музиканта Анджело Елърби изтъкна, че Ди Ем Екс е поставен на респиратор. Неговата годеница и бившата му съпруга не можаха да сдържат сълзите си по време на молитва за здравето на рапъра, докато феновете скандираха "Ди Ем Екс" с вдигнати юмруци във въздуха.

След това шествие от мотоциклети премина по улицата, където е разположено здравното заведение, под звуците на хитовете на Ди Ем Екс, сред които "Ruff Ryders Anthem".

Рапърът Ди Ем Екс, известен още като Дарк Мен Екс, беше откаран в сериозно състояние в болница след сърдечен удар, причинен от вероятна свръхдоза наркотици. Той е имал предистория със злоупотреба с упойващи вещества.

Преди време 50-годишният рапър разказа, че е бил в рехабилитационен център заради пристрастеност към дрога през 2019 г., след като излежа присъда във федерален затвор заради данъчни измами. Съд в Манхатън установи, че той е пропуснал да плати 1,7 милион долара данъци от 2000 до 2005 г., като е прехвърлял пари между сметки на свои мениджъри и съдружници.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #DMX