Съпругът на Натали Портман ѝ изневерява с 25-годишна французойка

Клюки Добави коментар

Натали Портман и съпругът ѝ - балетистът Бенджамин Милпие - се борят да спасят брака си, след като тя разбира, че той е имал връзка с 25-годишна жена.

Портман и Милпие се запознават през 2009 г. на снимачната площадка на спечелилия "Оскар" балетен филм "Черен лебед"

Портман и Милпие се запознават през 2009 г. на снимачната площадка на спечелилия "Оскар" балетен филм "Черен лебед"

Page Six съобщава, че според техен източник Натали Портман и съпругът ѝ Бенджамин Милпие се опитват да спасят брака си след като Портман научава, че Милпие е имал връзка с 25-годишна жена. Според изданието двойката се е разделила миналата година, но е успяла да преодолеят проблемите във връзката си и да се събере отново. Сега бракът им отново е разтърсен от разкрития, че той е изневерявал.

Скорошни снимки публикувани във френското списание “Voici”, направени във Франция, показват Милпие в компанията на Камий Етиен, млада активистка в борбата с климатичните промени. Списанието твърди, че в началото на март Портман разбира, че съпругът ѝ има връзка с младата жена. Списанието публикува снимки, на които се вижда как Милпие и Етиен влизат поотделно в офиса му на 24 май и си тръгват с десет минути разлика един от друг почти два часа по-късно.

© graine_de_possible/Instagram

Етиен, приятел на природозащитничката Грета Тунберг, е режисьор на няколко късометражни филма за околната среда и автор на книгата "For an Ecological Uprising: Overcoming Our Collective Powerlessness". Етиен също така е обявена от френския Vanity Fair за една от "50-те френски жени, които направиха 2020 г."

Източник, който е запознат със ситуацията, е споделил пред Page Six, че въпреки тези събития Портман и Милпие не са се разделили официално и активно се опитват да преодолеят различията си. Според източник на изданието казва, че в момента за Портман е най-важно да защити децата си.

Портман и Милпие се запознават през 2009 г. на снимачната площадка на спечелилия "Оскар" балетен филм "Черен лебед", за който той създава хореографията. През 2010 г. се сгодяват, а през 2012 г. се женят. Двойката има две деца - Алеф, на 12 г., и Амалия, на 6 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Натали Портман