"София филм фест" показва шедьоври на съвременното кино

Афиш Добави коментар

"София филм фест" възобновява прожекциите си от 23 април, съобщиха от "Арт фест". Пролетната програма ще продължи до 13 май с шедьоври на съвременното кино.

Публиката има възможност за още две фестивални срещи на голям екран с най-новия хит на Томас Винтерберг "Още по едно" - на 23 април и на 9 май.

В афиша е и най-новият филм на Ивайло Христов "Страх", удостоен с Голямата награда на кинофестивала в Талин и четири приза, включително голямата награда на фестивала "Златна роза" във Варна.

По време на "София филм фест" ще има прожекции също на "Човекът, който продаде кожата си" на режисьорката Каутер Бен Хания, "Туве" на режисьорката Зайда Бергрот, новия филм на култовия режисьор Ейбъл Ферара - "Сибир" с Уилям Дефо, "ДАУ" на Иля Хржановски, "Начало" на младата грузинска режисьорка Деа Колумбегашвили, филма на сценаристката и режисьор Илайза Хитман - "Никога рядко понякога винаги".

Прожекциите са изцяло в Дома на киното.

Специална селекция с четири филма от рубриката Cinema Politica е в Чешкия център с вход свободен. "София филм фест" гостува с две заглавия на ОКИ "Искър".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #София филм фест #кино