Снимките на сериала "Домът на дракона" са преустановени заради коронавируса

Клюки Добави коментар

Снимките във Великобритания на сериала "Домът на дракона" - предистория на хитовата телевизионна поредица "Игра на тронове", са преустановени за два дни, след като е станало известно, че член на снимачния екип се е заразил с Covid-19, съобщи "Холивуд рипортър", позовавайки се на телевизия HBO.

"В рамките на щателното тестване на всички служители, участващи в производството на сериала, един от тях е дал положителен тест за Ковид-19 и е под карантина", съобщава говорител на HBO.

Снимачният процес ще бъде подновен на 21 юли.

В сериала участват звезди като Мат Смит в ролята на принц Деймон Таргариен, Ема Дарси като принцеса Ренира Таргариен, Оливия Кук като Алисент Хайтауър, Рис Ифанс като Ото Хайтауър.

Събитията в новата поредица се развиват 300 години преди оригиналния сериал, приключил през май 2019 г. година след осем сезона.
Поредицата "Домът на дракона" е базирана върху книгата "Огън и кръв" на писателя Джордж Р. Р. Мартин, който е съавтор на сценария. Сериалът, фокусиран върху Дом Таргариен, прославен в "Игра на тронове" от Денерис Таргариен (Емилия Кларк) и страховитите й дракони, се очаква да стартира догодина.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: # Covid-19