Скандал доведе до ареста на настоящата "Мисис Свят" в Шри Ланка

Скандал Добави коментар

Настоящата носителка на титлата "Мисис Свят" Каролайн Джури е арестувана от полицията в Коломбо, Шри Ланка, след като в скандал по време на конкурса през уикенда отне насила короната на новата "Мисис Шри Ланка", оспорвайки семейното й положение, предаде ДПА.

© Instagram / caroline_jurie_official

Джури е обвинена в сплашване и нападение.

Настоящата носителка на титлата "Мисис Свят" Каролайн Джури отказва да се извини за деянието си на Пушпика де Силва, която в неделя спечели конкурса "Мисис Шри Ланка".

Минути след като победителката беше оповестена и коронясана от Джури, настоящата "Мисис Свят" заяви, че Де Силва е дисквалифицирана, тъй като е разведена. След това тя смъкна короната от главата й и я постави на първата подгласничка, обявявайки я за новата победителка.

Хаос беляза конкурс за красота в Шри Ланка

Вижте повече

Хаос беляза конкурс за красота в Шри Ланка

Конкурсът за красота "Мисис Шри Ланка" потъна в хаос през уикенда, когато бивша носителка на титлата обяви, че новата победителка не отговаря на условията за участие,...

Пушпика де Силва казва, че Каролайн Джури я е наранила, докато се е опитвала да й отнеме короната. Тя си я получи обратно в понеделник от организаторите на конкурса, които оспориха твърдението на "Мисис Свят", че новата "Мисис Шри Ланка" не отговаря на изискванията.

Де Силва живее отделно съпруга си, но все още не е разведена.

Изискването към участничките в конкурсите "Мисис Свят" и "Мисис Шри Ланка" е да са омъжени. След като спечели националната титла, Пушпика де Силва има право се състезава за короната на "Мисис Свят".

Очаква се Де Силва да съди Джури за накърняване на репутацията й.

Шри Ланка е домакин на тазгодишния конкурс "Мисис Свят", припомня агенцията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър