Скалата изкърти портата на имението си

Клюки Добави коментар

Дуейн Джонсън освен актьор и кечист стана и експерт по къртене на входни врати.

Скалата обясни в Instagram в петък, че буквално е изкъртил порта на имението си, след като прекъсване на електрозахранването, причинено от буря, я направило неизползваема.

"Това не е един от най-добрите ми моменти, но човек трябва да отиде на работа", написа актьорът. "Преживяхме прекъсване на електричеството заради силната буря, правейки предната ми порта да не се отваря. Опитах се да преодолея хидравличната система, за да отворя вратата, което обикновено работи, когато тока спре, но този път не стана".
© Instagram
"Направих няколко обаждания, за да видя колко бързо техниците могат да дойдат, но нямах време да чакам 45 минути", продължи Скалата. "По това време, знаех, че стотици членове на снимачния екип ме чакат да отида на работа, за да можем да започнем снимките."
“Така че направих това, което трябваше да направя", пише Джонсън. "Аз бутнах, дърпах и изкъртих портата. Изкъртих я напълно от тухлената стена, откъснах стоманената хидравлика и я хвърлих върху тревата. Моят екип по сигурността посрещна техника и заварчиците на портата около час по-късно – и те изглеждали ”в недоумение и също толкова уплашени", от това как съм се справил с вратата".

Скалата завърши с “Мисля, че съм 100% готов за Black Adam.”

В момента Джонсън снима “Red Notice” с Райън Рейнолдс и Гал Гадот за Нетфликс. През 2021 актьорът може да бъде видян на големия екран във филма на Дисни - "Круиз в джунглата".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Скалата