Сиена Милър се раздели с годеник номер 3

Клюки Добави коментар

Актрисата Сиена Милър се раздели с третия си годеник Лукас Цвирнер.

38-годишната Сиена и 29-годишният Лукас се сгодиха през януари след година запознанство, но днес Page Six пише, че са се разделили.

В новината се казва, че актрисата е скъсала с Цвирнер, без да е посочена причина за раздялата.

Embed from Getty Images

Според слуховете двойката е излизала повече от година, когато Цвирнер е предложил брак през януари на Милър. Двойката и била видяна на филмовия фестивал в Сънданс през януари за премиерата на филма на Милър „Wander Darkly“, където актрисата е носила, нещо което изглежда като годежен пръстен. И все пак, докато Милър е забелязана с пръстена и на други събития, нито тя, нито Цвирнер потвърдиха годежа публично.

Източници твърдят, че връзката на Сиена Милър и Лукас Цвирнер е била на ръба още преди да се сгодят. Сиена е видяна да носи годежния си пръстен и през юли, и тя и Лукас бяха заснети заедно през същия месец.

Embed from Getty Images

38-годишната Милър е била сгодена два пъти преди това: за Джуд Лоу и Том Стъридж, с когото са приятели и имат дъщеря. Актрисата е имала връзки с инди режисьора Бенет Милър и актьорите Балтазар Гети, Джош Хартнет и Рис Ифанс.

Сиена и Лукас са се запознали, чрез общи приятели в Ню Йорк, където актрисата живее с осемгодишната си дъщеря Марлоу, близо до бившия си годеник Стъридж, с който споделя попечителството.

Сиена Милър и Лукас Цвирнер също присъстваха заедно на звездната сватба на Ели Гулдинг и Каспар Джоплинг миналата година, както и на събитие преди Мет Галата.

Източник сподели за Page Six, че ако са се разделили завинаги, Милър ще се съвземе бързо и добави: „Тя е страхотна.“

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Сиена Милър