Ще бъдем хванати в „Капана на времето“

Афиш Добави коментар

От днес, 23 юли, създателят на феномените Шесто чувство и На парчета ще ни хване В капана на времето - смразяващ и загадъчен трилър, който ще ни отведе на провокиращо пътешествие до абсолютните предели на времето и пространството.

За своята ваканция, младо семейство се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж, който обаче крие ужасяваща тайна. По необясним начин всички хора, които се намират там остаряват неимоверно бързо и целият им живот се съкращава до един-единствен ден. Семейството има на разположение само няколко часа да разкрие мистерията и да успее да се спаси преди да е станало твърде късно.

Този юли ненадминатият майстор на мистериите М. Найт Шамалан ще ни хване В капана на времето и ще ни отведе на провокиращо пътешествие до абсолютните предели на времето и пространството.

За дълго планираната си ваканция, младо семейство се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж, който случайно откриват в интернет. Мястото е повече от невероятно и макар не толкова безлюдно, колкото са се надявали, предлага идилия отвъд най-смелите им мечти. С напредване на времето обаче става ясно, че райското кътче крие ужасяваща тайна. По някакъв необясним начин всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо като целият живот на хората се съкращава до един-единствен ден и никой от тях не е способен да си тръгне от брега. Семейството има на разположение само няколко часа да разкрие мистерията и да успее да се спаси преди да е станало твърде късно.

Ще успее ли някой да се измъкне от капана на времето? Каква е връзката между всички хора, намиращи се на плажа, и каква е страховитата истина зад мистерията? Шокиращите отговори, поднесени с невероятното майсторство на М. Найт Шамалан, ще открием от 23 юли само в кината.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър