Ще снимат филм за руска мошеничка

Скандал Добави коментар

В продължение на няколко години Анна Сорокина се правеше на богата наследница и измами банки и хотели за над 200 000 долара.

Сорокина е родена в Московска област, през 2000-те се премества със семейството си в Германия и след това заминава за САЩ. През 2019 г. тя е осъдена за незаконно получаване на услуги и присвояване в големи размери. Сега рускинята беше освободено от американски затвор предсрочно.

Анна Сорокина се представяше в обществото за богата наследница и използваше скъпи услуги на доверие. В крайна сметка рускинята беше арестувана през 2017 г. по обвинения за кражба и осъдена през 2019 г. Тя беше призната за виновна по осем обвинения и оправдана по две - включително най-тежката, опит за голяма кражба от над 1 милион долара от City National Bank.

Netflix, който плати на Анна 320 000 долара, ще поеме адаптацията на нейната история. Анна вече похарчи получения хонорар, за да плати обезщетение на жертвите и други такси и глоби. Netflix ще разкаже за случая на Сорокина от различна гледна точка: героинята на техния филм ще бъде измамената приятелка Рейчъл Уилямс, която заема на Анна 62 хиляди долара за пътуване до Мароко.

"Затворът е толкова изтощителен, че не можете да си представите" - споделя бъдещата героиня на филм в своя Инстаграм акаунт .
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Анна Сорокина