Шарън Стоун: Лекар ми сложи по-големи гръдни импланти без мое разрешение

Скандал Добави коментар

Шарън Стоун твърди, че хирургът ѝ е поставил по-големи гръдни импланти без нейно разрешение.

© Depositphotos

Според списание People, Шарън Стоун разкрива, че след реконструктивна операция през 2001 лекарят ѝ е поставил по-големи гръдни импланти без нейно съгласие.

"Когато махнаха превръзките, открих, че имам гърди с цяла чашка по-големи", споделя актрисата в мемоарите си. Тя казва, че докрора ѝ казал, че те ще се изглеждат по-добре с размера на бедрата ѝ.
Шарън Стоун в  "Първичен инстинкт"

Шарън Стоун в "Първичен инстинкт"

"Той беше променил тялото ми без мое знание или съгласие", добавя тя.

Когато Стоун пита хирурга си защо е използвал по-големи импланти от размера, на който са се спрели, той отговаря, че е смятал, че ще изглежда по-добре с по-големи, "по-добри" гърди.

Стоун претърпява реконструктивна операция на гърдите след друга процедура през 2001 г., при която са ѝ отстранили доброкачествени тумори. В мемоарите си, Стоун пише и за инсулта и мозъчния кръвоизлив, които е преживяла през 2001 , на 43-годишна възраст. В интервю за Уили Гайст в предаването Sunday Today Стоун разкрива, че е лежала в болничното легло, когато лекарят ѝ казал, че е близо до смъртта.

В интервю през 2019 г. Стоун твърди, че инсултът е попречил на кариерата ѝ. След филмите "Първичен инстинкт" (1992) и "Казино" (1995.) тя стигнала абсолютния връх на кариерата си, а след това в продължение на седем години не успява да си намери работа. Тя също така губи основното попечителство над осиновения си син Роан.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Шарън Стоун