"Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" отново оглавява бокс-офис класацията

Афиш Добави коментар

Филмът "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" заема първото място в бокс-офис класацията на Северна Америка за трета поредна седмица с очаквани приходи от 21,7 милиона долара, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Приходите от филма с първия азиатски супергерой на "Дисни" на вътрешния пазар вече са 177 милиона щатски долара. Скоро той сигурна ще задмине "Черната вдовица" на "Марвел", който досега е донесъл 183 милиона долара.

Приходите на световния пазар от "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" са 320,6 милиона долара. Филмът не се прожектира в Китай.

Научната фантастика "Свободен играч" се очаква да се изкачи на второто място с 5,2 милиона долара приходи от уикенда. Филмът с Райън Рейнолдс оглавяваше две седмици бокс-офис класацията на Северна Америка и през шестте седмици на екран неизменно е в топ пет.

"Cry Macho" - новият филм на Клинт Истууд, в който той е в ролята на бивша родео звезда, се очаква да дебютира на трето място с 4,5 милиона долара. Той е достъпен и в HBO Max. Сравнително ниските приходи от него показват, че зрителите още не са готови да се върнат в киносалоните.

На четвърто и пето място в бокс-офис класацията на Северна Америка са филмите на ужасите "Кендимен" и "Злокобен".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кино