"Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" е непоклатим по интерес трета седмица

Афиш Добави коментар

Създаденият от комиксите на "Марвел" "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" продължава да печели нова публика, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Въпреки, че трета седмица е в кината, историята на младия кунг-фу майстор, който се изправя срещу миналото си, вече има 42 997 зрители и 456 807 лева приходи.

Втора позиция е за първата премиера от миналият петък "100% вълк", създаден по книгата на Джейн Лайънс от 2010 г. Приключенията на Фреди, който трябва да стане върколак, но се превръща в пудел, са гледали вече 4 478 зрители и имат 39 713 лева приходи от билетите им.

На трето място в топ 10 е "Пес патрул: Филмът", създаден по анимационната поредица на канала "Никелодеон". Новите задачи на шестте кутрета от патрула под ръководството на Райдър са на екраните вече пета седмица и имат 93 117 зрители и 724 568 лева приходи.

Четвърта позиция сред най-гледаните филми е за тийн-историята по третата книга на Анна Тод "След падането". Предизвикателствата пред двойката Теса и Хардин, които трябва да поправят отношенията им, са проследени от 37 541 зрители и има 306 513 лева приходи след третата седмица у нас.

Пето място е за "Свободен играч" с Райън Рейнолдс в главната роля. Историята на Гай, който се оказва изкуствен интелект в отворената световна видео игра "Свободен град" и случващото се в реалния свят извън нея, са видени от вече 37 902 зрители и има 393 875 лева от билетите им след месец и половина на екраните у нас.

На шесто място е българският "Голата истина за група "Жигули" на режисьора Виктор Божинов. Събирането на разделена три десетилетия рок-група и ретроспекцията на събитията около това са вече четири месеца в кината и имат 149 856 зрители и 1 370 957 лева приходи от билетите им.

Седма позиция е за анимацията "Круд: Нова епоха", продължение на филма отпреди осем години. Търсенето на ново място за спане и храна на неандерталското семейство и срещата му с друго - Хомосапиенс са гледани от 44 281 зрители и имат 351 258 лева приходи за месец и половина в кината.

Осмо място заема трилърът "Злокобен". Паранормалната история за сънища, които се оказват реални кървави събития, е трета седмица в киносалоните и има 8 663 зрители и 76 028 лева приходи.

Втората премиера от миналия уикенд - "Жените наистина плачат" е на девето място по зрителски интерес. Включената в програмата "Особен поглед" на фестивала в Кан тази година история за пет жени в житейски абсурди на Весела Казакова и Мина Милева е гледана от 1536 зрители и има 14 666 лева приходи.

На десето място е приключенския "Круиз в джунглата" с Дуейн Джонсън и Емили Блънт в главните роли. Случващото се в средата на миналия век на малко позавехнала увеселителна лодка в Амазония е вече втори месец в кината и има 63 284 зрители и 629 465 лева от билетите им.

Миналият уикенд в кината са влезли общо 27 025 зрители, като една трета от тях са предпочели първите два филма. Миналата година в салоните по същото време са влезли 19 121 души, като половината са гледали "Мулан" и "Войната с дядо".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кино #Боксофис