Сара Снук от "Наследниците" роди първото си дете

Клюки Добави коментар

След като Сара Снук призна, че наистина е бременна с първото си дете по време на премиерата на четвърти сезон на семейната драма "Наследници", звездата от сериала използва финала на шоуто като възможност да затвори кръга и да обяви раждането на бебето си.

Джеръми Стронг, Сара Снук и Кийрън Кълкин в "Наследници".

Джеръми Стронг, Сара Снук и Кийрън Кълкин в "Наследници".

© HBO

Изпълнителката на ролята на Шив Рой сподели своя снимка в социалните мрежи, на която се вижда малката плешива главичка от лявата ѝ страна: "Току-що гледах последния епизод от последния сезон на нещо, което промени живота ми. А сега животът ми се промени отново", придружава снимката с коментар актрисата.

Ето какво казва Сара Снук за сериала "Наследници": "Трудно е да се изрази какво означаваше сериалът за мен. Местата, на които съм била, невероятните таланти, с които съм работила... Фактът, че свърши, разбива сърцето ми. Но сърцето ми е толкова пълно с всички спомени, хубави моменти, изпитания и триумфи, че се чувствам благодарна. Това, че имах късмета да се присъединя към това лудо приключение, ще бъде върхът на една кариера, който несъмнено ще бъде трудно да бъде надминат. Много, много се гордея с упоритата работа на всички от сезон на сезон: всички ние поставихме високо летвата един за друг, а след това я вдигахме все по-високо и по-високо. Приятелствата, сценариите, локациите, ранните ставания, промените в последния момент, всички възходи и падения: всичко това ще ми липсва. Членовете на това шоу са талантливи и се гордея, че работих заедно с тях, те са хората, които ще ми липсват най-много."

На 29 май по HBO MAX излезе последният епизод от четвъртия сезон на "Наследници" (Succession), който започна през 2018 г. Сериалът е за семейство Логан, което контролира най-голямата медийна и развлекателна компания в света. Светът им обаче се променя, когато баща им се оттегля от компанията. Наследниците трябва да поемат бизнеса.

В последния сезон австралийската актриса играеше ѝ ролята на бременна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър