Samsung Galaxy S20+ в нов цвят – Червено сияние

Технологии Добави коментар

Новият десен в Червено сияние прави дизайна на Samsung Galaxy S20+ още по-атрактивен.

Няколко месеца след премиерата на серията Galaxy S20 – Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra, към богатата палитра от десени, Samsung добавя Galaxy S20+ в червено. Новият десен прави дизайна на модела още по-атрактивен, особено за онези потребители, които освен да се възползват от иновативните технологии, обичат да се отличават с цвета, който избират. Galaxy S20+ в цвят Червено сияние идва в разгара на лятото и е перфектният аксесоар, независимо дали сте на почивка с приятели или сте на делова среща с колеги и партньори. Мобилното устройство се отличава с всички технически параметри на серията Galaxy S20. S20+ разполага с 64-мегапискелова камера. А именно камерата е сред ключовите характеристики, по които потребителите избират нов смартфон. Galaxy S20+ в червено предлага модерен дизайн, чистота на звука и оптимизирана батерия.

За повече удоволствие при снимане

С премиерата на флагманите Galaxy S20 в началото на тази година Samsung въведе на пазара изцяло нова система за заснемане:

  • Високи резолюции за повече чистота на кадъра – с по-голям сензор за изображения резолюцията на серията Galaxy S20 откроява детайлите с невероятна чистота на образа и предлага възможност за обработка. Galaxy S20+ в червено има 64-мегапискелова камера с широки сензори, които възприемат повече светлина за по-висококачествени изображения при слаба осветеност.
  • Приближение за повече детайл – Space Zoom технологията на Galaxy S20, която комбинира Hybrid Optical Zoom и Super Resolution Zoom, включва дигитална функция за приближаване на базата на изкуствен интелект. Можеш да приближаваш много близо, дори когато си много далеч от обекта на заснемане. Използвай до 30 пъти общо приближение с Galaxy S20+ в цвят Червено сияние.
  • Еднократно заснемане, многобройни възможности – революционната функция на Galaxy S20+ в червено за еднократно заснемане Single take позволява да останеш в момента, докато го заснемаш. Мобилният телефон може да направи разнообразни снимки и видеа – например с „фокус на живо“, изрязване на кадър, ултраширок ъгъл на заснемане и много други, като използва изкуствен интелект, за да препоръча най-добрите кадри.
  • Професионални възможности за заснемане на видео – с Galaxy S20+ в цвят Червено сияние и най-треперещата видеокартина изглежда сякаш е заснета с видеостабилизатор. Това става благодарение на режима за суперстабилност, стабилизацията при въртене и анализа на движението с помощта на изкуствен интелект. Мобилният телефон предлага впечатляващи възможности за видеозаснемане в 8К, за да могат потребителите да уловят живота си в изумително реалистична картина и качество. А след заснемането, можеш да стриймвшаш видеото към своя Samsung QLED 8K телевизор и да се наслаждаваш на най-доброто визуално изживяване.

За още по-пълноценен начин на живот и комуникация

Galaxy S20+ в цвят Червено сияние прави изживяването ти при работа с телефона по-лесно и по-приятно от всякога. Телефонът е създаден за съвременния начин на живот и общуване – в свободното време и по време на работа.

  • Завладяваща музика: Независимо дали току-що се събуждаш, или отиваш към фитнеса, можеш да се наслаждаваш на любими парчета благодарение на новата интеграция между Spotify и Bixby Routines. С помощта на Music Share може да свържеш устройството си към аудио системата в колата си или с високоговорител, за да можеш ти или твой спътник да влезе в ролята на DJ по време на пътуване.
  • Изключителен видео чат на Google Duo: с Galaxy S20+ в цвят Червено сияние, както и с всички представители на серията Galaxy S20, може да осъществяваш видео разговори с най-близките си много по-лесно. Сега от екрана за набиране можеш да активираш Duo, за да започнеш видео разговор и за пръв път да се насладиш на Full HD качество. Google Duo е съвместим с всички операционни системи, за да не си ограничен с кого можеш да провеждаш видео чат. Можеш да вкараш цялото семейство в кадър с помощта на широкия обектив и да говориш с до 8 приятели едновременно.
  • Изключително гейминг изживяване: На 120Hz-овия екран Galaxy S20+ в червено ще се наслаждаваш на изключително гладък гейминг. Съчетавайки бърз процесор, 8 GB RAM1, звук, настроен в партньорство с AKG, и game booster, който работи непрекъснато, за да оптимизира настройките за най-добро представяне, Galaxy S20+ в червено ще осигурява мощно гейминг изживяване.

Samsung Galaxy S20+ в цвят Червено сияние се предлага от операторите и веригите за потребителска електроника в България на цена от 1799 лв.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Samsung Galaxy S20+