Шакира танцува, след като бившият ѝ съпруг си намери ново гадже

Клюки Добави коментар

Изглежда, че Шакира е взела на подбив бившия си съпруг Жерар Пике, след като той стана официален в Instagram с новата си приятелка Клара Чиа Марти.

© Instagram

В четвъртък, 26 януари, Шакира сподели видео, на което разклаща извивките си под звуците на язвителното си парче BZRP Music Session #53, като написа:

"Жените вече не плачат, жените танцуват меренге".

Решението на бившата футболна звезда Жерар Пике да оповести публично новата си връзка в социалните мрежи идва, след като Шакира засегна него и новата му приятелка в новото си парче, което след това оглави световните класации на Spotify. Колумбийската певица пусна "BZRP Music Session #53" по-рано този месец и не се поколеба да предизвика Пике и новата му 23-годишна приятелка. Шакира засегна възрастовата разлика на новата двойка, като заяви, че тя "струва колкото две 22-годишни", преди да се пошегува, че той се е прехвърлил от "Ferrari на Renault Twingo" и от "Rolex на Casio".

Вижте повече

Бившият на Шакира Жерар Пике официално с ново гадже

Бившият съпруг на Шакира си има нова приятелка - Клара Чиа Марти, само няколко седмици след като Шакира пусна парче за връзката им.

Въпреки приятелския характер на раздялата им през юни 2022 г., напрежението отново се повиши, след като се появиха стари кадри от Zoom, показващи Пике и Марти заедно през 2021 г., докато Шакира все още беше в брак с футболиста. Твърди се, че Шакира е разбрала, че съпругът ѝ е изневерил, когато е открила, че буркан с ягодово сладко е изяден, докато я е нямало. Певицата е била наясно, че нито бившият ѝ партньор, нито двамата им синове - Саша и Милан, обичат ягодово сладко, което я накарало да заподозре, че някой друг е бил в дома им, когато открила празния буркан.

През април Шакира намекна за сладкото от ягоди в музикалния видеоклип към сингъла си Te Felicito, който включваше клип с главата на сътрудника ѝ Раув Алехандро в отворен хладилник.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Шакира