Риана говори за работата и бременността си в интервю пред сп. "Вог"

Клюки Добави коментар

Риана даде пространно интервю за сп. "Вог", в което разказа за работата и бременността си при очевидно наближаващото раждане, съобщи АП.

© Depositphotos

Отчитането на време явно не е силната страна на певицата и моден магнатq и явно това важи и за бременността й, която тя споделя със света.

"Да планирам?, не бих казала, че планирам - казва тя за предстоящото майчинство. - Но определено не планирах срещу него. Не знам кога ми е овулацията или каквото и да е било, свързано с това. Просто се забавлявахме. И след това просто се появи това на теста."

Вече в третия триместър певицата, която е също моден и козметичен магнат, не се крие заради бременността си, откакто с приятеля си Ейсап Роки обявиха, че очакват дете в края на януари с фотосесия от Ню Йорк. Оттогава тя беше на седмиците на модата в Милано и Париж, като носеше привличащи вниманието към коремчето й тоалети.

Както не е планирала бременността си, така Риана продължава да не планира, нито пък да се крие.

"Тялото ми прави невероятни неща и няма да се срамувам от това - каза тя. - Това е време за честване. Защо да трябва да крием бременността?"

За снимката на корицата Риана е в червен дантелен гащеризон на "Алая" и дълги ръкавици. Това е само един от дизайнерските тоалети против течението, които звездата носи през бременността си.

На въпроса как се чувства за следващия етап, когато роди и вече трябва да има график, Риана каза, че би искала всичките й близки да са край нея в залата, но това няма да е възможно заради ограниченията за Ковид-19. Тя не разкрива къде ще ражда или кога е терминът. Предвижда обаче "парти автобус" пред клиниката.

Това, което я плаши най-много, е следродилната депресия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Риана