Reebok и Ангъс Чианг играят с цвят и текстура

Любопитно Добави коментар

Reebok обяви официалното пускане на своята колекция със тайванския дизайнер Ангъс Чианг (Angus Chiang). Линията се състои от три цветови варианта на Zig Kinetica Concept_Type 2 и първоначално беше разкрита по време на Седмицата на модата в Париж по-рано тази година.

Моделът Reebok Zig Kinetica Concept_Type 2 е силно вдъхновен от първото поколение на дигитална ера. Цветовете са от стандартнната RGB палитра. Стилът на обувките е типично сливане на дизайна на Reebok и смелите цветни решения на Angus, които са ключовови в неговите творби. Дизайнерът успява да създаде усещане за хармония въпреки използваните различни текстури и материали.

Zig Kinetica Concept_Type 2 е луксозно завъртане на иновативния оригинален Zig Kinetica на Reebok. В допълнение към модерния силует, маратонката съдържа революционна амортизация, която да ви тласне напред.

Проектираната от Ангъс Чианг Reebok Zig Kinetica Concept Type_2 ще се предлага в три цветови варианта: бяло/червено/черно, жълто/бяло/черно и синьо/зелено/бяло.


Zig Kientica Concept_Type 2 ще се предлага в унисекс размер от 9 октомври в сайта на дизайнера Ангъс Чианг.

Ангъс Чианг (Angus Chiang) със своите Zig Kientica Concept_Type 2

Ангъс Чианг (Angus Chiang) със своите Zig Kientica Concept_Type 2

© @anguschiang.official
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър