​Рапърът Диди се появи като холограма на рождения ден на сина си​

Суета Добави коментар

Пътуването на рапъра и предприемач Диди по бизнес дела в Маями, Флорида, не му е попречило да присъства на рождения ден на сина си в Лос Анджелис, Калифорния - под формата на холограма, съобщава сайтът Ти Ем Зи.

За да поздрави своя наследник Крисчън Кумс по случай 23-тия му рожден ден и да вдигне тост в негова чест, Шон "Диди" Кумс се е възползвал от услугите на стартъп компанията PORTL от Лос Анджелис, която да осигури "присъствието" му на вечерното парти. Диди (Diddy) се е "появил" на купона като 4К интерактивна холограма в естествен размер.

Като холограмни изображения заедно с баща си са се "появили" и трите дъщери на рапъра и предприемач - Джеси, Дилайла и Чанс. Смята се, че за специалния подарък Диди е платил около 60 000 долара.

Сред звездните гости на Крисчън Кумс на партито му по-рано през седмицата са били Лил Уейн, Крис Браун, синът на Снуп Дог - Кордел Броудъс, Суа Ли, Уини Харлоу, Йънг Тъг.

Основателят на PORTL  Дейвид Нусбаум демонстрира холограмното устройство Epic PORTL - първата в света машина за холограмна телепортация (holoportation...

Основателят на PORTL Дейвид Нусбаум демонстрира холограмното устройство Epic PORTL - първата в света машина за холограмна телепортация (holoportation) с човешки размер. Слоганът на PORTL е: "Ако не можете да бъдете там, бъдете там!"

© PORTL
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Диди (Diddy)