Принц Хари и Меган Маркъл ще си сътрудничат с компания "Проктър и Гембъл"​

Клюки Добави коментар

Фондацията "Арчиуел" на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще си партнира с компанията за потребителски стоки "Проктър и Гембъл" с цел изграждането на по-състрадателни общности, предаде Ройтерс.

© Office of the Governor-General - GG.Govt.nz

Многогодишното партньорство ще се фокусира върху равенството между половете, създавайки приобщаващи онлайн пространства и "гъвкавост и въздействие" чрез спорт, се посочва в изявлението, направено от организацията с нестопанска цел.

Финансови подробности около споразумението не се разкриват.

Хари и Меган се ангажираха с партньорства за социална дейност. През декември фондацията "Арчиуел" оповести, че ще си партнира със Световната централна кухня и нейния знаменит готвач с цел изхранването на гладни в бедстващи райони по света.

Принц Хари и Меган Маркъл, които понастоящем живеят в Калифорния, след като миналата година се отказаха от задълженията си на високопоставени членове на кралското семейство и напуснаха Великобритания, по-рано през месеца апелираха за дарения на ваксини срещу Ковид-19 за най-уязвимите в света.

Отделно Хари и Меган имат сключени договори за продуциране на съдържание за Нетфликс и Спотифай.

През март двойката попадна във фокуса на вниманието с откровеното си интервю с Опра Уинфри, с която Хари освен това работи над документална поредица за психичното здраве за стрийминг платформата на "Епъл".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Принц Хари #Меган Маркъл