​Принц Чарлз и принц Уилям ще присъстват на премиерата на новия филм за Бонд​

Клюки Добави коментар

Британският престолонаследник принц Чарлз и синът му Уилям заедно със съпругите си ще присъстват на световната премиера на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака", предаде Ройтерс.

Тя ще се състои на 28 септември в "Роял Албърт хол" в Лондон.

По червения клилим ще преминат Даниел Крейг, който за пети и последен път е в ролята на агент 007, Рами Малек, Леа Сейду, Бен Уишоу и Наоми Харис.

Представителите на британската кралска фамилия ще се срещнат с част от актьорския състав на "Смъртта може да почака", с режисьора Кари Фукунага, с продуцентите Майкъл Уилсън и Барбара Броколи и с певицата Били Айлиш, която изпълнява тематичната песен във филма.

Продукцията на "Юнивърсал пикчърс" и Ем Джи Ем трябваше първоначално да излезе по екраните още през април 2020 г., но няколко пъти беше отлагана заради пандемията от новия коронавирус, ограниченията в работата на киносалоните и локдауните.

Премиерата в Лондон, която е първата от поредица промоционални събития за филма по целия свят, ще бъде в подкрепа на настоящи и бивши членове на британски специални сили и служители на тайните служби, става ясно от официалния сайт на агент 007.

На събитието ще присъстват и здравни работници, които са поканени в знак на признателност за усърдната им работа в борбата с новия коронавирус.

"Смъртта може да почака" излиза по кината във Великобритания на 30 септември, а в САЩ - на 8 октомври.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър