Приказката свърши: 52-годишната Джулия Робъртс се развежда след 18 години брак

Клюки Добави коментар

Приказката свърши: 52-годишната Джулия Робъртс се развежда със съпруга си след 18 години брак

Бракът на холивудската актриса Джулия Робъртс стана жертва на самоизолация.

Още преди карантината в семейството на актрисата Джулия Робъртс и оператора Дани Модър започнаха проблеми. Приятелка на Джулия, която не иска да разкрие името си, сподели на „Денят на жената“: "

Дани е много ревнив към звездната си съпруга и показва прекомерен контрол във връзка с нея. Ситуацията се влоши още повече от карантина заради коронавируса, в резултат на което двойката трябваше да прекара цялото си свободно време заедно. Атмосферата се нагорещи до краен предел."

Модър заподозрял съпругата си във връзка с актьора Шон Пен, а наскоро се вбесил, защото любимата жена му започнала да общува с бившото си гадже - Бенджамин Брат. И така в края на крайщата Джулия не е издържа, събра си багажа и се премести от къщата си в Малибу в собственото си имение, което се намира в Ню Мексико.

Също така наскоро Робъртс направи голяма покупка. Тя има и друг имот - къща в Сан Франциско. Покупката е косвено доказателство за сериозността на намерението на актрисата да се раздели със съпруга си.

Две от децата им са останали при баща си. Семейството има трима синове. По-големите близнаци Хейзъл и Фин са на 15 години, а най-малкият Хенри на 12. Засега само Фин е заминал с майка си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър