Планината от "Игра на тронове" свали 100 килограма

Суета Добави коментар

Планината от "Игра на тронове" отслабна, но някак си изглежда още по-заплашително.

Хафтор Юлиус Бьорнсон в "Игра на тронове"

Хафтор Юлиус Бьорнсон в "Игра на тронове"

© HBO

Актьорът от "Игра на тронове" Хафтор Юлиус Бьорнсон разкри трансформацията на тялото си, след като свали 110 килограма за боксовия си дебют.

© Instagram

Актьорът разкри отслабването и трансформацията си в Инстаграм във вторник, като сподели снимки "преди" и "след" от последната година. Той написа: "От 205 кг на 155 кг".

Наред с актьорската си дейност Бьорнсон е и един от най-успешните състезатели по силов трибой. Исландецът се оттегли от състезанията през ноември миналата година, след като спечели титлата "Най-силен мъж на Исландия" за 10-та поредна година. През 2018 г. той спечели титлата "Най-силен мъж в света".

През ноември миналата година той се оттегля от състезанията. "Бях доволен от всичко, което направих в силовия спорт", обясни той и добави: "Спечелих всичко, което може да се спечели в света на силовите спортове, поне всички големи титли. И бях просто щастлив. Това е най-важното, момчета, аз бях щастлив. Бях щастлив, че успях да спечеля всички тези състезания и все още бях здрав, а аз искам да остана здрав."

Наскоро актьорът сподели част от новия си фитнес режим в канала си в YouTube. Във видеото той разказа за строгия си хранителен режим, който включва четири хранения. Той започва деня с три яйца и 200 грама пилешко месо, както и със смути, приготвено от 150 грама кисело мляко, 100 грама горски плодове и 40 грама овесени ядки, преди да отиде във фитнеса, където работи върху боксовата техника с треньора си.

"Изключително съм доволен от формата си в момента", каза той по време на видеото. "Когато започнах, тежах 205 кг. А сега вече съм свалил теглото си до 155 кг. Чувствам се добре, чувствам се здрав."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хафтор Юлиус Бьорнсон