Певицата Оливия Родриго запази челната си позиция в британските класации

Свежо Добави коментар

Певицата Оливия Родриго за втора поредна седмица е начело в британските класации за албуми и сингли, съобщи сайтът на официалната компания, която следи продажбите и съставя чартовете.

В албумната класация 18-годишната Родриго запазва първенството с дебютния си проект "Sour". Албумът става първият от 22 седмици, прекарал на върха повече от една седмица.

Второ място в чарта заема алтернативната ритъм енд блус група "Изи лайф" с тавата "Life's a Beach", следвана от група "Тексас" с "Hi".

Челната петица в британската класация за албуми се допълва от певицата Тейлър Суифт с "Evermore" и групата "Дел Амитри" с "Fatal Mistakes".

В британската класация за сингли Оливия Родриго запазва първенството си с парчето "Good 4 U". Изпълнителката намира място в Топ 10 с още две песни - "Deja Vu", класирана на пета позиция, и "Drivers License" - на шеста.

Второ място в чарта за сингли заемат рапърите Тион Уейн и Ръс Милиънс с "Body", следвани от рапърката Доджа Кет с парчето "Kiss Me More", записано в сътрудничество със Сиза.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Оливия Родриго