Певицата Бритни Спиърс планира да продаде имот в Калифорния

Клюки Добави коментар

Американската певица Бритни Спиърс планира да продаде имение в Калифорния, което тя и съпругът й Сам Асгари купиха през юни миналата година за 11,8 милиона долара.

© Depositphotos

Това съобщи в понеделник интернет порталът „TMZ“, цитиран от ТАСС.

След като се освободи от попечителството на баща си, Бритни Спиърс поискала да започне живота си от нулата в този нов дом с площ от около 1,1 хиляди квадратни метра, намиращ се в град Калабасас, окръг Лос Анджелис, Калифорния, пише изданието. Певицата обаче не харесала новата къща и смятала да я продаде. Все още не е ясно, дали Спиърс ще потърси друг дом, или ще реши да живее в имението си в калифорнийския град Таузънд Оукс, което купи през 2015 г. за 7,5 милиона долара и в което се омъжи за Сам Асгари миналата година.

През 2008 г. изпълнителката беше обявена за частично недееспособна поради проблеми с наркотиците и опасения относно психичното й здраве. Оттогава финансите на певицата, включително многомилионен доверителен фонд, се контролираха от баща й и назначен от съда адвокат. На 13 ноември 2021 г. американски съд постанови да се прекрати настойничеството на бащата над дъщеря му.

Състоянието на Бритни Спиърс, носителка на редица музикални награди, включително "Грами", се оценява на около 60 милиона долара.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Бритни Спиърс