Парис Джексън обвини папараците, че са й нанесли тежки психотравми

Клюки Добави коментар

Парис Джексън, дъщерята на покойния Майкъл Джексън, обвини папараците, че са й причинили сериозни психични травми, които дълго време не е успяла да преодолее, предаде Асошиейтед прес.

© DEPOSITPHOTOS

Парис Джексън участва в излъчваното във Фейсбук токшоу на Уилоу Смит, дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит. Водещата е приятелка на Парис, която откровено разказва за живота си под светлините на прожекторите.

Според нея непрекъснатите щраквания на фотоапаратите на папараците са я травмирали тежко. От дете Парис е обект на огромен интерес.

"Понякога изпитвам слухови халюцинации с щракания на фотоапарати, а също така страдам и от тежка параноя. Посещавала съм терапии за много неща, включително и за тези проблеми", споделя тя. "Чуя ли шумолене на торба за боклук, се разтрепервам от паника".

Според нея това е стандартно посттравматично стресово разстройство.

Парис Джексън признава, че с цел да защити личния си живот посетителите в дома й трябва да подписват документ за поверителност.

Дъщерята на Краля на попа, която излиза с мъже и с жени, споделя, че в семейството й има напрежение заради нейната сексуалност. Братята й - Принс и Принс Майкъл II - са нейната опора. Парис Джексън разчита и на дългогодишния семеен приятел Омер Бхати.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Парис Джексън