Oткриха домашна лаборатория за отглеждане на канабис

Скандал Добави коментар

Пловдивски криминалисти откриха домашна лаборатория за отглеждане на канабис. Марихуана, кокаин, електронна везна и празни пликчета, подготвени за опаковане на дози са иззети от два апартамента, обитавани от задържания 42- годишен асеновградчанин. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив.

© Harrison Haines, Pexels

Мъжът е задържан в хода на полицейска акция срещу наркоразпространението. Той е обитавал два апартамента в жилищна кооперация в Асеновград, от където са иззети марихуана с тегло близо 300 гр, растения канабис в напреднал стадий на растеж, близо 10 грама кокаин и електронна везна, по чиято повърхност също са открити следи от марихуана и кокаин. В банята на едното от жилищата криминалистите открили обособена лаборатория за отглеждане на марихуана, а в спалното помещение на същото жилище били открити 11 стръка канабис, оставени да съхнат.

В другия апартамент на задържания са открити кокаина, електронната везна и празни полиетиленови пликчета, подготвени за опаковане на дози. Мъжът, който е криминално проявен и в момента е в условна присъда, първоначално е задържан в ареста за срок до 24 часа, а в последствие с прокурорско постановление - за 72 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Наркотици #Канабис