Омъжила ли се е тайно Ема Стоун?

Клюки Добави коментар

Изглежда, че Ема Стоун и Дейв Маккари са се оженили тайно.

Ема Стоун и писателят и режисьор Дейв Маккари са заедно от октомври 2017. Двойката обяви през декември 2019 г., че са сгодени. През март, Page Six, съобщи, че Стоун и Маккари отлагат сватбата си заради пандемията от коронавирус.

 emmastone

В YouTube канал на Рийз Уидърспуун Hello Sunshine във вторник Ема Стоун сякаш проблясва сватбена хълка или поне разлизен пръстен от годежния и. Актрисата от “Ла ла ланд” показа за първи път годежния си пръстен в публикация в Instagram през декември 2019 г. Пръстенът е проектиран от базирания в Токио дизайнер Катаока. Зашеметяващото бижу има осем милиметрова перла в центъра си, заобиколена от миниатюрни диаманти. 18-каратовата златна лента на пръстена също е и инкрустирана с диаманти.

Във видеото тя говори с д-р Харолд Коплевич от Child Mind за безпокойството. По време на разговора, Коплевич каза на Стоун: "Ако се ожените за тревожен човек, ще трябва да ме познавате до края на живота си", добавяйки, че "тревожните хора намират тревожни хора."

Отговорът на Стоун? "За щастие - не го направих." Изразяването на актрисата, че „не е направила това“, в миналото време може да означава, че тя и Маккари вече са направили нещата официални.

Embed from Getty Images

 

Във видеото носителката на "Оскар" сподели за това, че е била диагностицирана с тревожност в младежка възраст и как е успяла да се справи с нея.

Embed from Getty Images

 

„Имах голям късмет, че можех да започна терапия, когато бях на тази възраст, което не е непременно обичайно събитие за малките деца“, каза Стоун. „Смятам, че моята роля тук е само да помогна за де-стигматизирането на психичните заболявания. Има инструменти, има помощ и можете да продължите да живеете нормален и плодотворен и страстен живот, правейки неща, които обичате, дори и да имате болест от всякакъв вид, психически. "

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър