Нож в гърба: Дъщеря на Брад Пит отказа да носи фамилията му

Скандал Добави коментар

Шайло - дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит се отрече от баща си, премахвайки фамилното му име в социалните мрежи.

© Depositphotos

Биологичната дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли, Шайло, публично е премахнала фамилията на известния си баща. В профил в социалните мрежи собственикът на двойното фамилно име изтри данните на баща си и стана Шайло Джоли. Това се случва на фона на продължаващите дела по развода на родителите й.

57-годишен холивудски актьор и 45-годишна актриса имат три осиновени деца - 19-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс и 16-годишния Захара, а също три биологични: 14-годишната Шайло и 12-годишните Вивиен и Нокс.

© Depositphotos

Според близки до актьора, постъпката на дъщерята му е била силен удар за Брад Пит, тъй като той е особено близък с нея. В края на лятото на 2020 г. тя твърдеше, че мечтае да се премести при баща си, но очевидно радикално е променила решението си.

Според източници, за решението на Шайло очевидно има пръст Анджелина Джоли. Сега двойката решава въпроса за попечителството над децата, а актрисата прави всичко възможно да спечели в съда. Това пренебрегване на Пит е знак, че той може да загуби Шайло, каза близък до актьора източник.

В съда Брад Пит търси съвместно попечителство над децата, но Анджелина не е доволна от такива условия. Тя иска да получи пълен контрол над тях. След като двойката се раздели, децата останаха при майка си, а актьорът ги вижда по празници и почивни дни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър